Interview Omroep Brabant

Interview met Frank Schagen op Omroep brabant over extra straatroven die hevig toenemen in Nederland. Wat kunnen we hier aan doen?. hoe verdedigen wij ons tegen de tasjes dieven, zakkenrollers, bedreigingen.

Fitcademy geeft Krav Maga in Oosterhout en Krav Maga Waalwijk. Krav maga is een zelfverdedigingssysteem wat voor iedereen toegankelijk is . Krav Maga word toegepast bij politie, militairen, burgers, speciale eenheden.

Ten eerste, Zelfverdediging begint niet pas op het moment dat je aangevallen word, dat je geslagen word, dat je gestoken word of in welke vorm van geweld. Zelfverdediging begint al op het moment dat je bewust word van je omgeving. Wie en wat loopt er om mij heen. Je hoeft geen beren te zien op de weg maar ben je bewust van de omgeving. Als je een onbekende plek in loopt is het heel normaal om even te kijken waar is de nooduitgang is of teminste waar hangen de bordjes die ik moet volgen of waar kan ik mijzelf in veiligheid brengen.   Bij een straatroof zijn dingen lastig te herkennen. De rovers gaan vaak georganiseerd te werk of verassen je  en zijn moeilijk aan te zien komen. Mocht je verzeild raken in een straatroof  moet ook een afweging maken of je wel daadwerkelijk om je tas of telefoon wilt vechten. Is het het waard om hiervoor:  A. in het ziekenhuis te belanden? B, ergste geval neergestoken te worden? C. een gevecht aan te gaan?.. of kan je gewoon je spullen geven en hier van weglopen en bekomen van de schrik en volgende week een nieuwe telefoon kopen maar jij bent wel veilig?.

Zelfverdediging begint zoals je kan lezen al bij commom sense. gewoon nadenken! gebruik je gezond verstand.

Wij behoren tot een internationale organisatie die over de wereld zelfverdedigingstechnieken leert die wij bij uitstek kunnen gebruiken. Daarbij zijn wij altijd verbonden aan de regels van de wet!

www.fitcademy.nl voor realistische zelfverdediging en Krav Maga in Brabant bij Fitcademy!

Krav Maga in Oosterhout & Krav Maga in Waalwij