gespecificeerd op uw beroepstak

Teambuilding

Teambuilding

Hoe werkt het?

**Welkom bij Fitcademy: Waar Zelfverdediging, Boksen en sportieve doelen bereiken Samenkomen**

Bij Fitcademy zijn we gepassioneerd over het empoweren van mensen om hun eigen veiligheid te waarborgen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Onze workshops zelfverdediging (Krav Maga) en boksen bieden niet alleen praktische vaardigheden voor zelfverdediging, maar ze inspireren ook tot persoonlijke groei en discipline. Met de slogan “Boks jij het voor elkaar?” moedigen we iedereen aan om hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten.

**Onze Workshops in Zelfverdediging en Boksen**

Bij Fitcademy bieden we hoogwaardige workshops in zowel zelfverdediging als boksen. Hier is wat je kunt verwachten:

**Krav Maga Workshops:** Onze Krav Maga-workshops zijn ontworpen om praktische zelfverdedigingsvaardigheden aan te leren die iedereen kan gebruiken, ongeacht hun ervaring. Krav Maga is gebaseerd op instinctieve bewegingen en is effectief in realistische situaties.

**Boksen Workshops:** Voor degenen die geïnteresseerd zijn in boksen, bieden onze workshops een geweldige manier om fit te blijven en tegelijkertijd je zelfvertrouwen te vergroten. Leer de technieken van ervaren boksers en krijg inzicht in de discipline en mentaliteit die bij deze sport hoort.

**Voor Wie Zijn Onze Workshops?**

Onze workshops zijn geschikt voor een breed publiek en kunnen worden aangepast aan verschillende groepen. We bieden momenteel workshops aan:

**Scholen:** We werken samen met scholen om studenten zelfverdedigingsvaardigheden en zelfvertrouwen bij te brengen.

**Gemeenschappen:** Onze workshops zijn ook beschikbaar voor lokale gemeenschappen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke veiligheid en welzijn.

**Beveiligingsbedrijven:** Beveiligingsbedrijven kunnen profiteren van onze gespecialiseerde training om hun medewerkers beter voor te bereiden op uitdagende situaties.

*Teamuitjes:** Op zoek naar een leuke en teambuilding-ervaring? Onze workshops zijn perfect voor teamuitjes en bedrijfsevenementen.

Bij Fitcademy in Oosterhout geloven we dat iedereen het potentieel heeft om hun angsten te overwinnen en hun doelen te bereiken. Samen met onze ervaren instructeurs kun je zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Boks jij het voor elkaar? Ontdek je kracht en schrijf je vandaag nog in voor een van onze workshops zelfverdediging (Krav Maga) of boksen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een workshop op maat te plannen voor jouw groep.

Bij Fitcademy staan we klaar om je te helpen je doelen te bereiken, zowel binnen als buiten de sportschool. 

Fitcademy Jouw zelfverdedigingsacademy in Oosterhout en Omstreken

Fitcademy dojo: Korte hoogstraat 6b te Oosterhout

 

Meer info

Ultimate teambuilding

Tot snel bij Fitcademy

Wat je moet weten