Workshop Vrouwen Zelfverdediging

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor ons aankomende Vrouwen Seminar Zelfverdediging dat zal plaatsvinden op 21 oktober. Dit seminar is ontworpen om jullie te voorzien van waardevolle vaardigheden en kennis om jezelf te beschermen en je zelfvertrouwen te vergroten. Het is een geweldige kans om meer te leren over zelfverdediging in een veilige en ondersteunende omgeving.

Hier zijn de details van het evenement:

Datum: 21 oktober 2023

Tijd: 10:00 tot 14:00

Locatie: Dojo Fitcademy, Kort hoogstraat 6b, Oosterhout

De investering: €35

We willen benadrukken dat er slechts 20 plekken beschikbaar zijn voor deze seminar, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we al voor meer dan 50% zijn volgeboekt. Dus als je geïnteresseerd bent in deelname, raden we je ten zeerste aan om je snel aan te melden om je plek te reserveren.

Het programma van het seminar omvat:

Basisprincipes van zelfverdedigingstechnieken

Het herkennen van potentiële gevaren en het vermijden van risicovolle situaties

Zelfvertrouwen opbouwen en assertiviteit ontwikkelen

Praktische oefeningen en scenario’s

Ongebruikelijke voorwerpen gebruiken als zelfverdediging.

Dit seminar is geschikt voor vrouwen vanaf 15 jaar en ouder. Geen voorafgaande ervaring met zelfverdediging is vereist.

Aanmelden is eenvoudig! Stuur gewoon een e-mail naar info@fitcademy.nl met je naam en contactgegevens om je plek te reserveren. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen vullen zich snel!

Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt over het seminar, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons Vrouwen Seminar Zelfverdediging op 21 oktober. Laten we samen werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden voor zelfverdediging.

Krav Maga Nederland