21-10-2023 Seminar zelfverdediging voor vrouwen

Op zaterdag 21 oktober 2023 organiseert Fitcademy een uiterst waardevolle vrouwen zelfverdedigingsworkshop, gebaseerd op de krachtige principes van Krav Maga. Deze workshop is bedoeld om vrouwen de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen te geven om zichzelf effectief te kunnen verdedigen in potentieel gevaarlijke situaties.

Krav Maga is een bewezen zelfverdedigingssysteem dat is ontwikkeld in Israël en zich richt op eenvoudige, praktische technieken die voor iedereen toegankelijk zijn. Tijdens de workshop zullen ervaren instructeurs deelnemers leren hoe ze snel en doeltreffend kunnen reageren op bedreigende situaties, ongeacht hun fysieke kracht of ervaring.

De workshop zal worden gehouden in een veilige en ondersteunende omgeving, waarin deelnemers de kans krijgen om de aangeleerde technieken te oefenen en hun zelfvertrouwen op te bouwen. Het programma omvat zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden, met de nadruk op het herkennen van potentieel gevaarlijke situaties en het nemen van effectieve acties om zichzelf te beschermen.

Fitcademy streeft ernaar om vrouwen in staat te stellen zichzelf te verdedigen en zich veiliger te voelen in hun dagelijks leven. Deze workshop is een uitstekende gelegenheid om te leren hoe je jezelf kunt beschermen en tegelijkertijd sterker en zelfverzekerder kunt worden. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor deze onmisbare workshop op 21 oktober! Samen werken we aan jouw veiligheid en zelfvertrouwen.

Waar: Fitcademy Dojo, Korte hoogstraat 6b, te Oosterhout

Wanneer: 21 oktober 2023

Tijd: 10:00 t/m 14:00

Investering: € 35 p.p